k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Търси

Начин на плащане

  /  Начин на плащане
+ - Наложен платеж - Еконт

Чрез куриерска фирма Еконт – Пощенски паричен превод

Плащате поръчаните продукти директно на куриера, при получаването им. Не забравяйте да изискате от него касова бележка за платената сума. Максималната сума за плащане на поръчка чрез този метод е 1000 лв. без ДДС. Ако сумата на Вашата поръчка надвишава 1000 лв. без ДДС, моля изберете някой от другите методи за плащане, които предлагаме.

Ако Вашата поръчка предвижда доставка на пратка със събиране на наложен, разписката/касовата бележка се издава от куриера в момента на плащането (услугата се нарича Пощенски паричен превод) и замества издаването на фиксален/системен бон съгласно чл. 3,  ал. 1 от Наредба Н-18 / 2006 г. на МФ.

За тази цел – изпращач на пратката – се третира като получател на пощенски паричен превод, а получателят на пратката, се третира като подател на наложения път.

За дата на прием на пощенски паричен превод се счита датата на получаване на пратката от получателя по товарителницата. Обработването на Вашите лични данни е необходимо за изпълнението на договорената услуга.

+ - По банков път

Избраните продукти ще бъдат изработени и изпратени на посочения адрес след постъпване на цялата дължима сума по сметката на ХЕРА 21 ЕООД. Направете поръчка онлайн, изберете метод на плащане с банков превод и ще получите допълнителна отстъпка от общата сума на поръчката. Като основание за плащането посочете номерата на поръчката, който ще получите на електронната си поща.

Банкова сметка:

ХЕРА 21 ЕООД
Банка: ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА АД
IBAN: BG31 CECB 9790 10I8 1006 00

BIC: CECBBGSF

You don't have permission to register
X
Количка
  • Няма продукти в количката.