k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Търси

  • Няма продукти в количката.

Стоманени лири за баня – функции и конструкция

Лирите за баня имат различни функции като те не са само уреди за сушене на бельо и кърпи, както си мислим ние, а основната им функция е да поддържа добър микроклимат и температура в нашето мокро помещение. Лирите за баня помагат и с други нейни функции – поява на бактерии , неприятна миризма и др.

Какво ни е нужно за да се поддържа правилен микроклимат от лирите за баня в нашите мокри помещения?

В банята за правилна поддръжка на комфортен климат са нужни две условия – лира за баня и вентилация. Дори и лирата за баня да е нова, ако банята, която имате няма пригодена нормална вентилация на въздуха, най-вероятно ще се сблъскате с определени проблеми като неприятна миризма и гъбички от влажността. Има изход – трябва да монтирате вентилатор, който да създава добра вентилация за банята ви навън.

 

Тези две условия са нужни, ако не искате да виждате банята Ви в лошо състояние.

В нашият онлайн магазин предлагаме различни видове лири за баня като стоманени и алуминиеви например. Също имаме и лири за баня – серия Хром.

Стоманените лири за баня имат много преимущества като този вид лири за баня създават по-голямо работно налягане при ползване в блок с централно отопление и водоснабдяване в сравнение с месинговата лира.

 

Лирите за баня, които са стоманени трябва да са създадени от неръждаема стомана и да бъдат с дебели стени с дебелина от 3 мм. Принципа при закупуване на такава лира е, че колкото по дебели стени има, толкова по-добре. Лирата от тръба с диаметър ¾ или 1 инч е напълно достатъчна, за да се поддържа добра температура в една стандартна баня.

Благодарение на това, че лирите за баня се изпробват винаги в заводски условия, вероятността да си закупите лира за баня с дефект е много ниска. Продават се S-образни, М-образни и лири „стълба“ от неръждаема стомана.

 

Нашият онлайн магазин има голямо разнообразие от стоманени лири за баня като може да разгледате актуалните ни предложения тук.

Нашите цени са едни от най-добрите на пазара и предлагаме опцията на нашите клиенти да се свържат с нас за допълнителни отстъпки за нашите продукти!

 

You don't have permission to register
Количка
X