k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Търси

  • Няма продукти в количката.

Панелни радиатори – плюсове и минуси

Панелните радиатори с тяхната конструкция позволяват да се даде максимално топлоотдаване на уреда, като при това се смаляват на минимум разходите по производството, което позволява и достъпност по отношение на тяхната стойност.

Всички панелни радиатори се създават от стомана заради ниската му цена.

В нашият онлайн магазин предлагаме голям избор от панелни радиатори, които в момента са дори в АКЦИЯ като намаленията достигат до 25 процента!  Нашите панелни радиатори са с най-добро съотношение цена-качество. Също така предлагаме на нашите клиенти и опцията за предоговаряне на цената за нашите продукти като може да ни се обадите за повече информация относно тази опция. Нашите предложения за панелните радиатори може да разгледате тук.

 

Какви важни характеристики да следите при даден избор на покупка на панелен радиатор?

Панелните радиатори имат все пак ограничения по отношение на тяхната експлоатация в дома ви. Ако смятате да използвате панелен радиатор, създаден от стомана в системите за централно отопление, ви съветваме, че не е добра идея.

Немаловажен фактор също така е качеството на топлоносителя на радиатора.

Въз основа на описаното по-горе, нашата препоръка е панелни радиатори да се използват в автономни системи.

Нека да разгледаме сега и какви предимства имат панелните радиатори:

  • Панелните радиатори се продават на по-ниска цена от другите видове отоплителни уреди, но е препоръчително да се поставят при локална система за отопление, а не при централна както писахме по-горе в тази статия.
  • Панелните радиатори имат голяма топлинна мощност, която се осигурява от значителната работна площ на отоплителния панел.
  • Панелните радиатори, за разлика от секционните си братя, са по-устойчиви механично. Минимумът точки  при съединяване между отделните елементи на един панелен радиатор дават възможността да се покачи устойчивостта му като машина.
  • За разлика от алуминиевите радиатори, панелните радиатори от стомана са по-устойчиви на електрохимичната корозия.

 

You don't have permission to register
Количка
X