k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Търси

  • Няма продукти в количката.

Лири за баня – видове и предназначение

Банята е много важно място в нашият дом, което за разлика от други стаи има по-различно значение. Тя например е влажна, в нея се събличаме преди да се изкъпем. Банята е едно от първите помещения в нашият дом, което посещаваме сутрин и тя се отличава при повечето жилища със сравнително по-малкия си размер. Това са част от факторите, които правят процеса по отопление на банята по-специален.

Към момента на пазара има много различни видове отоплителни тела за бани като  лири за бани, подово нагряване, радиатор и др. Ако ви се налага ремонт на баня, най-бързо и чисто би било да поставите лира за баня или радиатор от неръждаема стомана.

Лирите за баня и радиаторът работят по доста сходен начин. Според начина си на работа лирите за баня се разделят на: водна, електрическа или комбинирана.

 

Какъв размер лира за баня да изберем за нашата баня?

Големината на банята ви е основен фактор за това какъв размер лира за баня Ви е необходим. Например за баня с размери 150 х 150 см. граничи с безумие да бъде поставена лира за баня с размери като  150 х 60 см и мощност от 543W, защото ще заема повече от половината от стената.

От друга страна не може например в голяма баня с размери 250 см на 300 см да поставите много малка лира, защото тя няма да е ефективна за такава площ.

Трябва да се има предвид, че лирата за баня е многофункционален уред, който от една страна има за задача да затопля кърпите и от друга да създава  комфортна температура в банята ви.

В нашият онлайн магазин предлагаме различни видове лири за баня като те са алуминиеви, стоманени и серия Хром. Имаме акция на много наши продукти и те са с големи отстъпки. Лирите за баня, които предлагаме в нашият онлайн магазин са с най-високо качество и гарантирана гаранция за правилна работа! Предлагаме на нашите клиенти и опцията за допълнителни отстъпки, и по-ниски цени на нашите продукти като за повече информация се свържете с телефона за контакт в нашият сайт!

You don't have permission to register
Количка
X