k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Търси

  • Няма продукти в количката.

Лира за баня – правилният избор от Xera21.com

Най-важното при покупка на лира за баня  е да сме информирани достатъчно, за да изберем най-добрият уред спрямо нашите изисквания. Лирите за баня могат да бъдат от два материала – стоманена лира и алуминиева лира за баня. Външният им вид не се различават по нищо. Разликата е във вътрешността и в теглото им. Стандартният цвят при лирите за баня е бял. Повечето лири за баня се използват за централно и локално парно. Могат обаче и да се комбинират с нагревател и да се ползват и като електрически.

Стоманата лира за баня е боядисана прахово или с хром никелово покритие.

Алуминиевите лири за баня са по-скъпи от стоманените, но пък живота им е значително по-дълъг. Това прави алуминиевата лира за баня защитена за мокри помещения, защото алуминият не се влияе от влага и вода.

Може да разгледате нашите текущи промоции при лири за баня и да се възползвате от тях. Ние от xera21. com, предлагаме на своите клиенти лири за баня от различни видове. Алуминиеви, стоманени и лири за баня – серия Хром. Към момента нашите продукти от тип лири за баня се предлагат на много изгодни цени и можете да разгледате нашето голямо разнообразие от видове лири за баня.

При нас може да откриете огромен асортимент от лири за баня, като при въпроси относно избора, нашите консултанти ще ви съдействат относно закупуването на продукт от нас!

 

You don't have permission to register
Количка
X